Вибір пилососа для басейна
|
|
pechkin-1978 |
Дата: Четвер, 28.11.2024, 23:01 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт, форумчани! Зараз обираю пилосос для басейна і трохи заплутався у виборі. Басейн у мене середнього розміру, десь 7x4 метри, з глибиною до 2 метрів. Шукаю щось зручне та ефективне, щоб не доводилося витрачати багато часу на очищення. Зараз натрапив на кілька варіантів: ручні, напівавтоматичні та роботизовані пилососи. Не можу зрозуміти, чи варто переплачувати за "робота", чи краще взяти щось простіше?
|
|
|
|
misterbicips |
Дата: Четвер, 28.11.2024, 23:03 | Повідомлення # 2 |
| У мене схожа ситуація була минулого року. У підсумку зупинилася на роботизованому пилососі. Головна перевага — це економія часу. Я його просто запускаю, і він сам чистить дно та стінки басейну. Щодо енергоефективності, то споживає не так вже й багато електроенергії, особливо якщо використовувати його раз на тиждень.
|
|
|
|
rozhkov-dmitro |
Дата: Четвер, 28.11.2024, 23:05 | Повідомлення # 3 |
| У мене був досвід із дешевим "роботом", який чистив дно абияк, а зі стінками взагалі не справлявся. Тому, якщо вже обирати роботизовану модель, потрібно брати щось перевірене, хай навіть дорожче. Щодо напівавтоматичних, то це компромісний варіант, особливо для невеликих басейнів. Вони і дешевші, і працюють непогано.
|
|
|
|
HzBoy |
Дата: Четвер, 28.11.2024, 23:10 | Повідомлення # 4 |
| Цитата pechkin-1978 ( ) Привіт, форумчани! Зараз обираю пилосос для басейна і трохи заплутався у виборі. Басейн у мене середнього розміру, десь 7x4 метри, з глибиною до 2 метрів. Шукаю щось зручне та ефективне, щоб не доводилося витрачати багато часу на очищення. Зараз натрапив на кілька варіантів: ручні, напівавтоматичні та роботизовані пилососи. Не можу зрозуміти, чи варто переплачувати за "робота", чи краще взяти щось простіше? Вітаю! Якщо ви хочете повністю автоматизувати процес і не витрачати багато часу, то дійсно краще розглядати роботизовані моделі. Вони, як правило, самостійно чистять дно, стінки та навіть лінію води. У вас середній басейн, тому підійде робот середнього цінового сегмента. Якщо ж ви готові трохи попрацювати руками і зекономити, то зверніть увагу на напівавтоматичні пилососи. Вони чудово справляються з очищенням, але потребують підключення до системи фільтрації. Щодо ручних моделей — це найдешевший варіант, але й найменш зручний, особливо якщо басейн великий. До речі, в інтернет-магазині Акваполіс https://aquapolis.ua/ua/pylesosy.html можна вибрати самі басейни, багато обладнання для басейнів та відповідних аксесуарів. Там є широкий вибір пилососів для басейнів — від ручних до найсучасніших роботизованих моделей. Я купувала там свій пилосос і залишилася задоволеною не лише якістю, а й обслуговуванням. Вибір також залежить від частоти використання басейна. Якщо ви користуєтеся ним часто, не економте на якості, адже пилосос — це інвестиція у ваш комфорт.
|
|
|
|
bartblablackbeard |
Дата: Неділя, 01.12.2024, 20:31 | Повідомлення # 5 |
| басейн вдома, це круто
|
|
|