Шукаю люстру
|
|
Chek |
Дата: Четвер, 10.04.2025, 17:09 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Шукаю шикарну люстру для вітальні. Вона у нас велика, із дерев'яними дубовими балками на стелі. Між балками зроблена натяжна стеля із легким LED освітленням. В загальному вийшло дуже класно, але от вибір люстри став трохи проблемним. Вона може або доповнити та підсилити інтер'єр, або навпаки, все зіпсувати. Якщо ви можете мені щось підказати, напишіть, можу навіть закинути фото. І заразом подивіться, яку краще купити люстру із цього асортименту https://nowodvorski.ua/lyustri-ta-pidvisni-svitilniki/ . Надіюся, загальний задум ви вловили і ваші пропозиції будуть відповідати моєму запиту.
|
|
|
|
Medved |
Дата: Четвер, 10.04.2025, 17:27 | Повідомлення # 2 |
| Цікавий у вас інтер'єр. Ви замовляли послуги дизайнера чи самостійно його розробляли? Я приблизно уявив, що ви мали на увазі і мені здається, що я бачив такий стиль в одному класному ресторані. Так у них буди плетені люстри. Я не знаю з чого вони виготовлені, але можете подивитися у тому магазині, посилання на який ви закинули. Якщо буду мати час, і я подивлюся.
|
|
|
|
Chek |
Дата: Четвер, 10.04.2025, 17:36 | Повідомлення # 3 |
| Ми з дружиною самі створили такий інтер'єр. Але спиралися на те, що після заміни даху у нас залишилися балки. От і думали, де їх можна використати. Ваш задум я зрозумів. Чесно кажучи, це не погана ідея. Запропоную дружині, побачу, що вона скаже.
|
|
|
|