Levchenko |
Дата: Середа, 30.04.2025, 15:52 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Планую зробити ремонт двору і хочу покласти тротуарну плитку. Пошукав кілька варіантів, але хочеться знайти надійного постачальника з хорошою якістю плитки та помірними цінами. Де можна замовити тротуарну плитку, щоб не переплачувати, але й не втратити в якості?
|
|
|
|
HzBoy |
Дата: Четвер, 01.05.2025, 14:41 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Хочу поділитись своїм досвідом вибору тротуарної плитки, бо сам довго шукав варіант, який був би і якісний, і не бив би по кишені. Головне, що я зрозумів — не варто гнатися лише за дешевизною, бо низька ціна часто означає низьку якість. А потім ще витратишся на ремонт або повну заміну. Мені порадили звернутись у Базу будівельних матеріалів PL2T — і це була золота порада. По-перше, тут тротуарна плитка ціна https://pl2t.com/uk/shop/trotuarnaa-plitka/ від 299 грн за м², і це від виробника, без переплат посередникам. По-друге, якість дійсно на висоті — плитка рівна, міцна, колір насичений. Я замовив з доставкою та розвантаженням, усе приїхало вчасно, хлопці ввічливі та акуратні. Дуже зручно, бо не треба ні про що додатково думати — все під ключ. Однозначно раджу PL2T всім, хто не хоче розчаруватись у покупці.
|
|
|
|