Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

    Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.











21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

    Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

  Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Як треба готувати сочевицю?
antp111 Дата: Вівторок, 06.05.2025, 20:58 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Повідомлень: 14
Статус: десь вийшов
Привіт усім! Народ, розкажіть, як треба готувати сочевицю.  Я чула, що потрібно уважно стежити за часом варіння, щоб не перетравити. Та й чи є різниця, яку сочевицю використовувати: зелену чи червону? Чи можливо її приготувати без попереднього замочування, чи це обов'язково?
Відредаговано antp111 - Вівторок, 06.05.2025, 20:58
 
Hellibama Дата: Вівторок, 06.05.2025, 21:00 | Повідомлення # 2
Група: Користувач
Повідомлень: 3
Статус: десь вийшов
Сечовицю треба добре промити, потім варити на середньому вогні до м'якості. Для аромату додається морква, цибуля, часник і оливкова олія. Ідеально підходить для вегетаріанських страв, а також як гарнір до м'яса.
 
HzBoy Дата: Вівторок, 06.05.2025, 21:01 | Повідомлення # 3
Група: Користувач
Повідомлень: 221
Статус: десь вийшов
Я сочевицю просто обожнюю! Замість звичних каш, завжди додаю її у свої страви. Так смачно виходить! Я вважаю, що найкраще її варити на маленькому вогні, так щоб вона не розварилася повністю, а зберігала свою текстуру. У мене є навіть свій улюблений трюк — перед варінням я її трохи обсмажую на сковорідці з цибулею та морквою, і це додає неймовірного смаку!
 
misterbicips Дата: Вівторок, 06.05.2025, 21:08 | Повідомлення # 4
Група: Користувач
Повідомлень: 152
Статус: десь вийшов
Взагалі це моє улюблене блюдо, до того ж дуже корисне і просте. Я зазвичай не замочую її, хоча деякі кажуть, що це допомагає зробити її м'якшою. Тільки ось зазвичай варю її на середньому вогні, хвилин 25-30, максимум! Якщо хочеш зробити її смачнішою, додай трохи часничку, лавровий лист і, може, навіть спецій для супу, типу куркуми чи кмину! Ще можна її підсмажити на олії з цибулею! Так буде набагато смачніше.
Якщо не хочеш довго заморочуватися з готовою - можна просто купити сочевицю швидкого приготування від Терра. До речі, знайшов на сайті Лавка ТЕРРА рецепт сочевиці  . Дуже смачно по ньому виходить. Спробуйте.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

  Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

                    Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

  Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2025   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

  ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com