Де переглянути всі послуги хостингу з можливістю реєстрації
|
|
akhamsa |
Дата: П′ятниця, Вчора, 17:09 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Де можна переглянути всі послуги хостингу з можливістю реєстрації домену в одному місці? Шукаю щось надійне для запуску невеликого проєкту, але щоб усе було під рукою — VPS, оренда серверу або colocation, а також можливість одразу зареєструвати домен. Не хочеться все шукати по різних платформах і потім ламати голову, як це зібрати докупи.
|
|
|
|
cocacola |
Дата: П′ятниця, Вчора, 17:09 | Повідомлення # 2 |
| Я кілька місяців тому теж стояв перед подібним вибором. Шукав хостинг, де можна не тільки розмістити сайт, але й одразу зареєструвати домен без зайвого клопоту. Після кількох проб і помилок натрапив на сервіс, де все зібрано в одному місці. Реально зручно, що можна обрати як VPS, так і орендувати фізичний сервер або навіть скористатися colocation. Все налаштував швидко, підтримка адекватна, допомогли з переносом сайту.
|
|
|
|
biteh |
Дата: П′ятниця, Вчора, 17:10 | Повідомлення # 3 |
| Мені взагалі було важливо знайти рішення, де є і технічна частина, і доменне ім’я — все в одному кабінеті. Не хотів мати справу з окремими сервісами, бо вже мав негативний досвід, коли щось не стикувалось між різними постачальниками. Тут усе зробив буквально за вечір: замовив VPS, зареєстрував домен, підключив SSL — усе зрозуміло і без зайвого клопоту. Ціную, коли не треба витрачати час на з’ясовування нюансів, а просто працюєш над своїм проєктом.
|
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: П′ятниця, Вчора, 17:10 | Повідомлення # 4 |
| Завітайте до каталогу послуг HostZealot, щоб обрати VPS, сервер чи colocation під ваші потреби. Також доступна реєстрація домену для повного запуску вашого проєкту.
|
|
|
|