Цитата HzBoy (

)
Якщо планую готувати заздалегідь, то відкриваю банку максимум за кілька годин до змішування з іншими інгредієнтами. Печінка тріски дуже ніжна, і навіть у холодильнику може змінити смак уже наступного дня, особливо якщо в кімнаті було тепло перед охолодженням.
Не знаю, як у кого, а я раніше в інтернеті рибу взагалі не купував, думав, що це лотерея. Але одного разу треба було взяти багато печінки тріски на корпоратив, і я набрів на маркет Маудау https://maudau.com.ua/categor....risky-2 доставили швидко, все ціле, навіть банки не пом’ялися.
На смак — супер: ніжна, не пересолена, без “металевого” присмаку. Ще й колеги відмітили, що салат вийшов як у ресторані. Тепер собі беру і просто на бутерброди, і для закусок. Мій лайфхак — якщо хочете більш “соковито”, злийте трохи масла і додайте лимонного соку, смак буде ще крутіший.