Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

    Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.











21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

    Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

  Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Хочу замовлення печінки тріски зробити!
kirilzhilenko80 Дата: П′ятниця, Вчора, 13:16 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Повідомлень: 137
Статус: десь вийшов
Планую зробити замовлення печінки тріски до святкового столу. Цікавить, як довго вона може зберігатися після відкриття банки, якщо готувати страви заздалегідь. Не хочеться ризикувати, щоб продукт зіпсувався до моменту подачі.
 
a_sov Дата: П′ятниця, Вчора, 13:16 | Повідомлення # 2
Група: Користувач
Повідомлень: 173
Статус: десь вийшов
Після відкриття я намагаюся використати печінку протягом доби. Зберігаю в скляному контейнері під кришкою в холодильнику, інакше запах швидко поширюється на інші продукти, а смак погіршується.
 
HzBoy Дата: П′ятниця, Вчора, 13:17 | Повідомлення # 3
Група: Користувач
Повідомлень: 246
Статус: десь вийшов
Якщо планую готувати заздалегідь, то відкриваю банку максимум за кілька годин до змішування з іншими інгредієнтами. Печінка тріски дуже ніжна, і навіть у холодильнику може змінити смак уже наступного дня, особливо якщо в кімнаті було тепло перед охолодженням.
 
menigorek Дата: П′ятниця, Вчора, 13:18 | Повідомлення # 4
Група: Користувач
Повідомлень: 117
Статус: десь вийшов
Цитата HzBoy ()
Якщо планую готувати заздалегідь, то відкриваю банку максимум за кілька годин до змішування з іншими інгредієнтами. Печінка тріски дуже ніжна, і навіть у холодильнику може змінити смак уже наступного дня, особливо якщо в кімнаті було тепло перед охолодженням.

Не знаю, як у кого, а я раніше в інтернеті рибу взагалі не купував, думав, що це лотерея. Але одного разу треба було взяти багато печінки тріски на корпоратив, і я набрів на маркет Маудау https://maudau.com.ua/categor....risky-2 доставили швидко, все ціле, навіть банки не пом’ялися.
На смак — супер: ніжна, не пересолена, без “металевого” присмаку. Ще й колеги відмітили, що салат вийшов як у ресторані. Тепер собі беру і просто на бутерброди, і для закусок. Мій лайфхак — якщо хочете більш “соковито”, злийте трохи масла і додайте лимонного соку, смак буде ще крутіший.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

  Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

                    Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

  Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2025   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

  ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com