Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Де краще вибрати смартфон?
menigorek Дата: Субота, 03.12.2022, 14:32 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
В якому інтернет-магазині найкраще подивитися і придбати телефони на подарунок дітям до Нового року? Зараз великий вибір інтернет-магазинів, але які з них найнадійніші?

a_sov Дата: Субота, 03.12.2022, 14:33 | Повідомлення # 2
Вибір інтернет-магазинів зараз величезний і дивлячись що ви конкретно хочете купити Я ось практично все купую в місцевих магазинах тому що люблю помацати товар і проконсультуватися з консультантом магазину.

HzBoy Дата: Субота, 03.12.2022, 14:34 | Повідомлення # 3
Я може здамся старомодною, але я проти подарунка таких дітям до Нового року смартфони треба дарувати більш усвідомленому віці зараз вони дітям ні до чого нехай грає в Іграшки і читають книжки.

kirilzhilenko80 Дата: Субота, 03.12.2022, 14:36 | Повідомлення # 4
Цитата HzBoy ()
Я може здамся старомодною, але я проти подарунка таких дітям до Нового року смартфони треба дарувати більш усвідомленому віці зараз вони дітям ні до чого нехай грає в Іграшки і читають книжки.
Привіт моїм фаворитом серед всіх інтернет-магазинів є інтернет-магазин ЖУК https://zhuk.ua/ я багато купую там товарів в тому числі і різну електроніку: смартфони, ноутбуки, телевізор купував.
Цього року брав навушники, все приходить високої якості, є гарантійні талони на товари доставка оперативна. На сайті дуже легко здійснювати покупку через корзину вдалих Вам покупок, тому що хороший фыльтр для сортування того чи ыншого товара. 

lermontovlermik Дата: П′ятниця, 09.08.2024, 22:24 | Повідомлення # 5
Де краще всього купити айфон? Я вже давно планую оновити свій телефон, і зараз розглядаю можливість придбати новий айфон, але не знаю, який магазин обрати. Важливо, щоб це була надійна платформа, яка пропонує хороші ціни та якісний сервіс. Можливо, ви знаєте про якісь перевірені інтернет-магазини або авторизовані реселери, де можна знайти найкращу пропозицію?

valetka583 Дата: П′ятниця, 09.08.2024, 22:26 | Повідомлення # 6
Якщо ти плануєш купить айфон 11 про макс , раджу звернути увагу на сайт, де є найкращі варіанти для покупки таких пристроїв. По-перше, цей магазин зарекомендував себе як надійний і перевірений ресурс. Вони пропонують не лише оригінальні айфони, але й різноманітні акції та знижки, що дозволяє зекономити на покупці. Крім того, на сайті представлена детальна інформація про технічні характеристики кожної моделі, що допоможе зробити обґрунтований вибір. Ще одним плюсом є якісна підтримка клієнтів, яка відповість на будь-які твої питання і допоможе з вирішенням можливих проблем. Не забувай також звернути увагу на умови гарантії та можливості повернення товару, щоб бути впевненим у своєму виборі.

dehtiaryer Дата: Субота, 10.08.2024, 12:18 | Повідомлення # 7
Я б радила брати в офіційних магазинах, наприклад якщо це самсунг, то йти на самсунг.юа. Якщо це айфон, то знаю є перевірений Ябко. Одним словом, просто звертатись безпосередньо до офіційний представників і буде вам щастя.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2024   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com