|
Хочу обрати нормальні презервативи!
|
|
|
a_sov |
Дата: Четвер, 21.08.2025, 09:31 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Часто бачу рекламу різних онлайн-магазинів з акціями на презервативи, але трохи стримуюсь від покупки, бо не знаю, наскільки ті магазини перевірені. Чи може хтось поділитися, як ви взагалі визначаєте, що магазин заслуговує довіри?
|
| |
|
|
|
HzBoy |
Дата: Четвер, 21.08.2025, 09:31 | Повідомлення # 2 |
|
| Я дивлюсь, чи є відгуки з фото покупців. Якщо люди викладають реальні фото упаковок, то вже можна робити якісь висновки. Бо буває, що відгуки накручені, і тоді довіряти складно.
|
| |
|
|
|
kirilzhilenko80 |
Дата: Четвер, 21.08.2025, 09:32 | Повідомлення # 3 |
|
| Знаю по собі: один раз повівся на занадто низьку ціну, і в результаті отримав зовсім не те, що очікував. Відтоді став уважніше читати опис товару, перевіряти дату виробництва, і навіть звіряю штрихкод. Це реально допомагає уникнути підробки.
|
| |
|
|
|
menigorek |
Дата: Четвер, 21.08.2025, 09:33 | Повідомлення # 4 |
|
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Знаю по собі: один раз повівся на занадто низьку ціну, і в результаті отримав зовсім не те, що очікував. Відтоді став уважніше читати опис товару, перевіряти дату виробництва, і навіть звіряю штрихкод. Це реально допомагає уникнути підробки. Мав досвід і в аптеках купувати, і через різні сайти, але чесно скажу – на Маудау https://maudau.com.ua/category/prezervatyvy/product_brand=olo найбільш комфортно. У мене навіть був випадок: зробив замовлення пізно ввечері, думав, що його опрацюють тільки на наступний день, але вже зранку прийшло повідомлення, що відправили. Це серйозний плюс, бо швидкість у таких питаннях іноді вирішує все. Самі презирвативи Olo якісні – не рвуться, не мають неприємного запаху, все як треба. Ще й вибір широкий – можна знайти різні варіанти. Єдина моя порада – якщо замовляєш уперше, краще брати одразу кілька видів, щоб протестувати і зрозуміти, які саме тобі більше заходять.
|
| |
|
|