|
Що зараз актуально дарувати чоловікам?
|
|
|
antp111 |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:29 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт усім! Маю невеличку дилему — скоро день народження у близького друга, і я ніяк не можу визначитися з подарунком. Хотілося б, щоб це було щось універсальне, але водночас корисне та приємне. Він любить зустрічі з друзями, іноді збирає компанію у себе вдома, тому думаю, що можна підібрати щось у цьому напрямку. Але не хочу банальностей на кшталт кружки чи футболки. Можливо, у когось є ідеї, що зараз актуально дарувати чоловікам?
|
| |
|
|
|
HzBoy |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:30 | Повідомлення # 2 |
|
| Ооо, в мене з цим теж завжди була проблема, але згодом я зрозумів, що для справжніх друзів краще брати щось, що створить атмосферу. Я кілька разів дарував друзям хороший алкоголь — і скажу тобі, це завжди викликало купу радості. Особливо, якщо це не якась звичайна пляшка, а щось більш цікаве. Пам’ятаю, як ми на дні народженні відкрили один такий подарунок, і вечір одразу став веселішим. Це універсальний варіант, бо і для компанії, і для святкового столу підходить.
|
| |
|
|
|
antp111 |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:30 | Повідомлення # 3 |
| Дякую, це звучить логічно. Справді, алкоголь — більш дорослий та універсальний подарунок. А ти що порадиш саме з напоїв? Може, варто обирати щось у великій ємності, щоб вистачило на компанію? Чи краще кілька менших пляшок, щоб було різноманіття? Цікаво, як би ти сам вибрав у такій ситуації.
|
| |
|
|
|
HzBoy |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:32 | Повідомлення # 4 |
|
| О, тут я знаю, що сказати! Якщо хочеш справді здивувати, бери віскі ємністю 5 л https://maudau.com.ua/category/viski/yemnist_8=21-5-l Це не просто пляшка, а справжній атрибут свята. Такі варіанти зазвичай ставлять у центр столу, і вони одразу створюють настрій. Уяви, як друг відкриває великий бочонок чи пляшку — це вже шоу! Крім того, вистачить на всю компанію, і ще залишиться на інші зустрічі. На maudau є різні бренди у такій ємності, можна вибрати щось із перевірених, щоб і смак був на висоті, і вигляд презентабельний. Я сам колись отримував у подарунок подібне — це було неймовірно. Люди ще довго згадували той вечір, бо такий формат реально виділяється серед стандартних пляшок.
|
| |
|
|
|
advers47 |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 11:08 | Повідомлення # 5 |
|
| [size=8]Часто сама ламаю голову над подарунками чоловікові Якщо класичні варіанти типу парфумів чи футболок вже не цікаві, можна спробувати щось більш оригінальне й практичне. Дуже гарно заходять набори для відпочинку — наприклад, крафтове пиво у поєднанні зі снеками. Зараз багато хто цінує локальні продукти, і це виглядає стильно та зі смаком.Я, наприклад, дарувала чоловіку кілька різних сортів із «Одеської приватної пивоварні» (вулиця Чорноморського Козацтва, 80, Одеса, Одеська область, 65102 063 468 8743). Вони роблять цікаві сорти — від легкого світлого до насиченого стаута, мають смачний ель і ІРА, плюс можна додати до подарунку лимонад чи квас, якщо хочеться різноманіття. Чоловіку дуже зайшло, сказав, що це один із найкращих подарунків останнім часом. Замовляла через їхній інстаграм Одесская частная пивоварня (@pivoodessa) але знаю, що можна і зателефонувати.
Відредаговано advers47 - П′ятниця, 19.09.2025, 11:13
|
| |
|
|