Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Що зараз актуально дарувати чоловікам?
antp111 Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:29 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Привіт усім! Маю невеличку дилему — скоро день народження у близького друга, і я ніяк не можу визначитися з подарунком. Хотілося б, щоб це було щось універсальне, але водночас корисне та приємне. Він любить зустрічі з друзями, іноді збирає компанію у себе вдома, тому думаю, що можна підібрати щось у цьому напрямку. Але не хочу банальностей на кшталт кружки чи футболки. Можливо, у когось є ідеї, що зараз актуально дарувати чоловікам?

HzBoy Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:30 | Повідомлення # 2
Ооо, в мене з цим теж завжди була проблема, але згодом я зрозумів, що для справжніх друзів краще брати щось, що створить атмосферу. Я кілька разів дарував друзям хороший алкоголь — і скажу тобі, це завжди викликало купу радості. Особливо, якщо це не якась звичайна пляшка, а щось більш цікаве. Пам’ятаю, як ми на дні народженні відкрили один такий подарунок, і вечір одразу став веселішим. Це універсальний варіант, бо і для компанії, і для святкового столу підходить.

antp111 Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:30 | Повідомлення # 3
Дякую, це звучить логічно. Справді, алкоголь — більш дорослий та універсальний подарунок. А ти що порадиш саме з напоїв? Може, варто обирати щось у великій ємності, щоб вистачило на компанію? Чи краще кілька менших пляшок, щоб було різноманіття? Цікаво, як би ти сам вибрав у такій ситуації.

HzBoy Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 10:32 | Повідомлення # 4
О, тут я знаю, що сказати! Якщо хочеш справді здивувати, бери віскі ємністю 5 л https://maudau.com.ua/category/viski/yemnist_8=21-5-l Це не просто пляшка, а справжній атрибут свята. Такі варіанти зазвичай ставлять у центр столу, і вони одразу створюють настрій. Уяви, як друг відкриває великий бочонок чи пляшку — це вже шоу! Крім того, вистачить на всю компанію, і ще залишиться на інші зустрічі. На maudau є різні бренди у такій ємності, можна вибрати щось із перевірених, щоб і смак був на висоті, і вигляд презентабельний. Я сам колись отримував у подарунок подібне — це було неймовірно. Люди ще довго згадували той вечір, бо такий формат реально виділяється серед стандартних пляшок.

advers47 Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 11:08 | Повідомлення # 5
[size=8]Часто сама ламаю голову над подарунками чоловікові Якщо класичні варіанти типу парфумів чи футболок вже не цікаві, можна спробувати щось більш оригінальне й практичне. Дуже гарно заходять набори для відпочинку — наприклад, крафтове пиво у поєднанні зі снеками. Зараз багато хто цінує локальні продукти, і це виглядає стильно та зі смаком.Я, наприклад, дарувала чоловіку кілька різних сортів із «Одеської приватної пивоварні» (вулиця Чорноморського Козацтва, 80, Одеса, Одеська область, 65102
063 468 8743
). Вони роблять цікаві сорти — від легкого світлого до насиченого стаута, мають смачний ель і ІРА, плюс можна додати до подарунку лимонад чи квас, якщо хочеться різноманіття. Чоловіку дуже зайшло, сказав, що це один із найкращих подарунків останнім часом. Замовляла через їхній інстаграм Одесская частная пивоварня (@pivoodessa) але знаю, що можна і зателефонувати.
Відредаговано advers47 - П′ятниця, 19.09.2025, 11:13

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2026   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com