|
Хто стикався з лікуванням каналів зуба?
|
|
|
Levchenko |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 12:12 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Хто стикався з лікуванням каналів зуба і може розповісти детальніше як це відбувається. У мене сильний біль у молярі і лікар сказав що карієс зайшов глибоко тому треба чистити канали. Я начитався в інтернеті всякого і тепер хвилююся що це дуже болісна процедура, що зуб стане крихким або що лікування може бути невдалим і доведеться робити все спочатку. Чи дійсно сучасні методи дозволяють провести це безболісно, які матеріали використовують і скільки часу займає вся процедура?
|
| |
|
|
|
misterbicips |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 12:12 | Повідомлення # 2 |
|
| Я мав подібний досвід і можу сказати що сучасна ендодонтія справді значно просунулася вперед. У клініках використовують мікроскопи та спеціальні інструменти які дозволяють якісно очистити канали і запломбувати їх герметично. Все робиться під анестезією тому болю практично немає, а тривалість залежить від кількості каналів у зубі. У мене процедура зайняла трохи більше години і після цього зуб нормально функціонує, жую без проблем вже два роки.
|
| |
|
|
|
Levchenko |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 12:12 | Повідомлення # 3 |
|
| Це трохи заспокоює, але хвилює ще питання ціни і гарантії. Чи дають клініки якусь офіційну гарантію на таке лікування? Бо було б прикро заплатити чималі гроші а через кілька місяців знову зіткнутися з болем або запаленням.
|
| |
|
|
|
misterbicips |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 12:13 | Повідомлення # 4 |
|
| Все залежить від клініки, але відповідальні заклади дійсно надають гарантію і пояснюють пацієнтам як доглядати за зубом після лікування. Якщо вам потрібна професійна допомога і впевненість у результаті то можу порадити звернутися у Yeremchuk Dental. Тут лікування каналів зуба проводять із застосуванням сучасних мікроскопів, електронних апаратів для визначення довжини каналу та якісних матеріалів для пломбування. Лікарі працюють максимально точно, що дозволяє зберегти зуб і уникнути ускладнень у майбутньому. Пацієнти відзначають що процедура проходить безболісно, а результат тримається довгі роки. Крім того, у клініці складають план лікування та надають консультації щодо профілактики повторних проблем. Це надійний вибір для тих хто хоче не лише позбутися болю, але й зберегти свій зуб у хорошому стані надовго.
|
| |
|
|