|
wildstrawberryteam |
Дата: П′ятниця, 17.10.2025, 21:32 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Хочу спробувати себе в ріелторстві в Києві, але не маю досвіду. Чи реально швидко стартувати без освіти, і де шукати команду, яка підтримає новачка?
|
| |
|
|
|
kvoronina647 |
Дата: П′ятниця, 17.10.2025, 22:18 | Повідомлення # 2 |
|
| Ріелторство в Києві — це динаміка, де новачки з мотивацією закривають перші угоди за місяць, якщо є підтримка. Без досвіду не проблема: головне — бажання вчитися на ходу, а команда дасть інструменти — від бази оголошень до тренінгів. Дивився вакансії на https://valion.ua/uk/vacancies/ — там запрошують у команду VALION з швидким стартом: навчання за тиждень, ментор для перших клієнтів, комісія до 50% без стелі. Амбіційна атмосфера — молодь, корпоративки, бонуси за обсяг. Знайомий без бекграунду увійшов, за 2 місяці взяв 3 угоди по 40 тис. грн комісії, бо дали доступ до ексклюзивних об'єктів у центрі. Я сам думаю подати заявку — ще й гнучкий графік, авто для виїздів. Плюс спільнота: обмін лідів, вебінари від топів. Не сидіти з резюме, а одразу в бій — ідеально для тих, хто шукає драйв і дохід 30+ тис. грн з першого кварталу. Якщо амбіції є, старт буде стрімким.
|
| |
|
|
|
mrcarlproton |
Дата: Понеділок, 20.10.2025, 14:29 | Повідомлення # 3 |
|
| дякую вам
|