|
Які детективи краще почати читати тим, хто тільки знайомитьс
|
|
|
akhamsa |
Дата: Вівторок, 21.10.2025, 10:21 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Хочу познайомитись із класичними детективами, але не знаю, які найцікавіші для початку. На mbooks та в інших книгарнях вибір великий. Що радите для старту, більш напружене чи легке для читання? Порадьте перевірені видання.
|
| |
|
|
|
biteh |
Дата: Середа, 22.10.2025, 18:26 | Повідомлення # 2 |
|
| До речі, заходила днями у Є книгарню, класне місце, багато різного жанру, детективів теж повно. Ціни адекватні, атмосфера приємна, можна просто порозглядати полиці і знайти щось на початок. А ще книгарня Буква не підкачала, там часто новинки викладають і є відділ для легких серійних історій, що підійде новачкам.
|
| |
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: Четвер, 23.10.2025, 11:19 | Повідомлення # 3 |
|
| Якщо хочете знайти щось онлайн, то я б радила Readeat. Там зручно фільтрувати по жанру і рейтингах, можна знайти легкі детективи для початківців. І ще плюс є можливість подивитися, які серії популярні, не треба думати, що вибрати. Тобто реально підходить для тих, хто тільки знайомиться з жанром і хоче не загубитися серед сотні варіантів.
|
| |
|
|
|
cocacola |
Дата: Субота, 25.10.2025, 10:43 | Повідомлення # 4 |
|
| Якщо ви тільки починаєте знайомство з детективним жанром, онлайн-книгарня mBooks пропонує широкий вибір книг Агати Крісті https://mbooks.com.ua/authors/agata-kristi/ , що дозволяє зануритися у світ класичних детективів. Кожна з цих книг пропонує унікальний сюжет, захоплюючі розслідування та непередбачувані розв'язки, що робить їх ідеальними для початку знайомства з детективним жанром. Всі ці твори доступні в онлайн-книгарні, що дозволяє зручно придбати їх у будь-який час.
|
| |
|
|