|
Що краще взяти чорний англійський чай чи суміш з бергамото
|
|
|
kirilzhilenko80 |
Дата: Середа, 12.11.2025, 14:49 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Ніколи не розумів захоплення англійським чаєм. Пробував кілька разів, смак, як на мене, занадто стриманий, без виразності. Усі кажуть аристократично, благородно, але мені здається, що просто не вистачає аромату. Може, це справа звички, але я не відчуваю в ньому нічого особливого.
|
| |
|
|
|
a_sov |
Дата: Середа, 12.11.2025, 14:50 | Повідомлення # 2 |
|
| Тут треба знати, як його приготувати. Англійський чай не для тих, хто чекає вибуху смаку. Його сила саме в тому, що він рівний, спокійний, без різких контрастів. Він нагадує ранкову тишу після дощу, коли все пахне чистотою. Якщо заварити правильно, смак стає багатошаровим спочатку легка гірчинка, потім ніжний теплий післясмак.
|
| |
|
|
|
kirilzhilenko80 |
Дата: Середа, 12.11.2025, 14:51 | Повідомлення # 3 |
|
| Мені навпаки подобається, що він не тисне ароматом. У наш час усе надто штучне фрукти, спеції, підсолоджувачі, а тут лише лист і вода. Це як чистий звук без фільтрів. Англійці п’ють його не для ефекту, а для настрою. Якщо додати трішки молока, виходить дуже м’яко, але навіть без нього чай має вагу і присмак дерева.
|
| |
|
|
|
menigorek |
Дата: Середа, 12.11.2025, 14:52 | Повідомлення # 4 |
|
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Мені навпаки подобається, що він не тисне ароматом. У наш час усе надто штучне фрукти, спеції, підсолоджувачі, а тут лише лист і вода. Це як чистий звук без фільтрів. Англійці п’ють його не для ефекту, а для настрою. Якщо додати трішки молока, виходить дуже м’яко, але навіть без нього чай має вагу і присмак дерева. Друзі, вже кілька разів замовляла англійський чай на сайті магазину Маудау. Можу підтвердити, що якість стабільна: аромат делікатний, колір насичений, настій щільний, але без каламуті. Коли відкриваєш коробку пахне свіжістю, без сторонніх нот. Це зовсім інший рівень, ніж те, що стоїть на полицях супермаркетів. Там просто маркетинг, а тут справжній продукт. Для мене англійський чай https://maudau.com.ua/categor....itanija це не смак дитинства, а смак спокою. Його неможливо оцінити з першої спроби, потрібно кілька чашок, щоб зрозуміти, що в ньому головне тиша.
|
| |
|
|