linalineva7 |
Дата: Понеділок, 15.05.2023, 22:41 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Де можна оформити шлюб з іноземцем українцю? Чи доведеться спочатку отримати деякі документи, які доводять, що я не перебуваю в шлюбі? Які документи потрібні для оформлення шлюбу з іноземцем в Україні? Варто звернутися до адвоката, щоб отримати допомогу з оформленням шлюбу з іноземцем? Всі ці запитання мучають мене, тому що я хочу одружитися з моїм закоханим, який є іноземцем. Буду вдячний за будь-яку допомогу.
|
|
|
|
kykanasliva |
Дата: Понеділок, 15.05.2023, 22:44 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я розумію ваші страхи та щиро співчуваю вам, але не переживайте - оформлення шлюбу з іноземцем в Україні є досить простим процесом і не вимагає значних зусиль. Щоб отримати інформацію про необхідні документи та процедури оформлення шлюбу з іноземцем, я рекомендую вам звернутися до сайту https://migration.lviv.ua/uk/shliub-z-inozemtsem/ . Спеціалісти нададуть вам всю необхідну інформацію про процедуру оформлення шлюбу з іноземцем українцем, зокрема, необхідні документи, процедури реєстрації, а також буде надана підтримка під час оформлення. Тож не зволікайте, зверніться до них сьогодні та отримайте кваліфіковану допомогу!
|
|
|
|