Бас-гітара для початківців. Як обрати?
|
|
nastadegtareva97 |
Дата: Вівторок, 18.07.2023, 20:29 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Доброго дня! Моя мрія навчитися грати на бас-гітарі, але грати на такій гітарі без досвіду доволі складно, бо вона має свої особливості звучання. Саме тому я вирішив придбати бас-гітару та почати вчитися. Як обрати бас-гітару для новачків та на що звернути увагу? Можливо Ви зможете дати якісь рекомендації з приводу цього?
|
|
|
|
andryyypetrooov |
Дата: Вівторок, 18.07.2023, 21:26 | Повідомлення # 2 |
| Привіт. Завжди хотів спробувати бас-гітару, але поки зупинився на акутичній) Від вибіру правильного музичного інструменту залежить частина успіху, тому варто обирати якісну гітару. Коли я шукав для себе акустичну гітару, то переглянув багато варіантів і магазинів. Звичайно роль грала і ціна на гітару. Тому я можу порадити Вам магазин в якому придбав свою акустичну гітару, бо в них є хороший вібир і бас-гітар https://soundmaster.ua/muzykalnye-instrumenty/gitary/bas-gitary .
|
|
|
|
lydmilaivannik35 |
Дата: Вівторок, 18.07.2023, 22:18 | Повідомлення # 3 |
| Незалежно від вашого рівня гри, важливо вибрати бас-гітару, яка має хорошу якість виготовлення. Огляньте гриф, корпус, механіки, звукознімачі та інші деталі, щоб переконатися, що вони добре збалансовані і надійні. Якщо можливо, зверніться до досвідченого гітариста або музичного магазину за консультацією.
|
|
|
|
akfghj1234 |
Дата: Середа, 19.07.2023, 14:45 | Повідомлення # 4 |
| дякую
|
|
|