Кава в зернах
|
|
yuliayuliayuliayulia67367 |
Дата: Вівторок, 25.07.2023, 22:36 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Порадьте де можна купити каву в зернах, буду вдячна
|
|
|
|
o88058852 |
Дата: Вівторок, 25.07.2023, 22:41 | Повідомлення # 2 |
| Вітання! Я затятий любитель кави. Але серед безлічі варіантів було справді складно знайти щось цікаве та гідне уваги, особливо якщо мова йде саме про каву в зернах. Якось подруга порадила магазин"Coffeeok",виявилася вона їхній постійний клієнт. І я, звичайно ж, вирішила теж замовититам каву. Переглянувши безліч варіантів зупинилася на каві лавацца в зернах https://coffeeok.com.ua/ua/kofe/kofe-v-zernah/lavazza.Я обожнюю поєднання арабіки та робусти. І ціни там, до речі, не завищені.Можете сміливо заходити та вибирати. Хороших покупок та смачної кави!
|
|
|
|
yuliatranslatemanager |
Дата: Вівторок, 25.07.2023, 22:45 | Повідомлення # 3 |
| Який крутий сайт. Бачу там не тільки кава, а щей безліч цікавих видів чаю, вже придивилась декілька для себе на пробу. І турку хочу замовити сестрі на подарунок) Дякуємо, що поіділилися посиланням
|
|
|
|
dum4ik11 |
Дата: Четвер, 10.04.2025, 12:19 | Повідомлення # 4 |
| Давно хотіла знайти де можна замовити каву з європи, натрапив на оголошення - німецька кава в магазині vsecoffee, і мої очікування виправдались. Кава насичена, ароматна, ідеально підходить для турки та кавомашини. Замовила одразу кілька видів на пробу. Обслуговування приємне, відповідають швидко. Замовлення надійшло без жодних пошкоджень. Тепер це мій улюблений кавовий магазин.
|
|
|
|