|
HzBoy |
Дата: Середа, 19.08.2026, 15:22 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Плануємо ремонт у квартирі й зараз дійшли до вибору стелі. Розглядаємо натяжну, але не можу остаточно вирішити, чи справді це хороший варіант на перспективу. Не хочеться через кілька років зрозуміти, що рішення вже виглядає старомодно. Хто встановлював натяжні стелі останнім часом, як вони вам у повсякденному користуванні? Чи задоволені своїм вибором і чи зробили б так само зараз?
|
| |
|
|
|
zanzila157 |
Дата: П′ятниця, 21.08.2026, 10:26 | Повідомлення # 2 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Після ремонту я зрозуміла, що саме стеля може повністю змінити враження від кімнати, тому вирішила не залишати звичайну побілену поверхню, а встановити натяжну конструкцію. Мені сподобалося, що можна вибрати матову, глянцеву або іншу фактуру та підібрати відтінок під загальний стиль приміщення. Особливо практичним виявилося те, що натяжна стеля дозволяє приховати нерівності основи, проводку та інші деталі, які не хотілося бачити після ремонту. Ще одним плюсом для мене став швидкий монтаж, адже не довелося витрачати багато часу на складні оздоблювальні роботи. Окремо хочу порадити натяжні стелі Briton https://www.briton.com.ua/ оскільки тут приємно поєднуються ціни виробника, якісні матеріали та оперативний монтаж. У компанії також є великий вибір кольорів, фактур і дизайнерських варіантів, тому легко знайти рішення саме для своєї кімнати. На сайті Briton можна переглянути доступні варіанти та умови замовлення На мою думку, це вигідний варіант для тих, хто хоче отримати акуратний і стильний інтер’єр без зайвих складнощів. Після встановлення кімната стала виглядати значно сучасніше, а рівна поверхня стелі одразу привертає увагу.
|
| |
|
|